Garnek indukcyjny z 2 uchwytami i pokrywką Ballarini Salina Granitium
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Buraczki konserwowe
Buraczki konserwowe
Czas:
1 h
Porcje
6
Składniki
- 3 kg buraków
- 3 cebule
- 3 ząbki czosnku
- 1 ½ łyżki soli
Zalewa:
- 3 szklanki wody
- 1 ½ szklanki cukru
- 1 ½ szklanki octu
- 7 goździków
- 7 ziaren pieprzu
- 7 ziaren ziela angielskiego
- 7 liści laurowych
Przygotowanie
- W garnku zagotuj zalewę.
- Buraki ugotuj, obierz, zetrzyj na tarce. Cebulę i czosnek pokrój w drobną kostkę i posól bardzo. Warzywa zalej zalewą i całość odstaw na 24 godziny.
- Wyparz słoiki wraz z pokrywkami. Następnie, napełnij je startymi buraczkami, zakręć szczelnie i zapasteryzuj w garnku z gotującą się wodą.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy