Grillowa patelnia granitowa indukcyjna Ballarini Ferrara
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Befsztyk florencki z kością
Befsztyk florencki z kością
Czas:
5 min
Porcje
4
Składniki
- 4 grube befsztyki z młodej wołowiny
- oliwa estra vergine
- sól morska i pieprz do smaku
Przygotowanie
- Rozgrzej patelnię grillową Ballarini. Dodaj oliwy i grilluj befsztyki przez ok 5 minut z każdej strony.
- Po zgrillowaniu, dopraw mięso solą i pieprzem. Pokrój w grube plastry i podawaj z kieliszkiem czerwonego, wytrawnego wina.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy