Ballarini Avola

  • -29,90 zł Tytanowa patelnia głęboka z 2 uchwytami Ballarini Avola - 24 cm Indukcja

    Patelnia głęboka z 2 uchwytami Ballarini Avola

    Rating
    Cena podstawowa 299,00 zł Cena 269,10 zł
  • -18,90 zł Tytanowa patelnia indukcyjna Ballarini Avola Indukcja

    Patelnia indukcyjna Ballarini Avola

    Rating
    Cena podstawowa 189,00 zł Cena 170,10 zł
  • -24,90 zł Tytanowa patelnia sauté Ballarini Avola Indukcja

    Patelnia sauté Ballarini Avola

    Rating
    Cena podstawowa 249,00 zł Cena 224,10 zł
  • -29,90 zł Tytanowa patelnia sauté z 2 uchwytami Ballarini Avola Indukcja

    Patelnia sauté z 2 uchwytami Ballarini Avola

    Rating
    Cena podstawowa 299,00 zł Cena 269,10 zł
  • -34,90 zł Tytanowa patelnia sauté z 2 uchwytami i pokrywką Ballarini Avola Indukcja

    Patelnia sauté z 2 uchwytami i pokrywką Ballarini Avola

    Rating
    Cena podstawowa 349,00 zł Cena 314,10 zł

Ballarini Avola

Włosi kochają dobre jedzenie i dobry design. Oba te elementy doskonale łączą się w garnkach i patelniach z serii BALLARINI Avola. Te inteligentne naczynia kuchenne nie tylko posiadają imponujące właściwości kulinarne, ale również ich elegancki, całkowicie czarny design sprawia, że przyciągają wzrok przy zachowaniu bezkonkurencyjnego stosunku ceny do jakości. Dzięki wytrzymałej, 4-warstwowej powłoce nieprzywierającej KERAVIS Extreme nie musisz się martwić o irytujące zadrapania lub niepotrzebne przypalenia. Ułatwia to również szybkie i łatwe czyszczenie. Oczywiście, naczynia można również myć w zmywarce.

Wszystkie produkty z tej serii są wykonane z litego, kutego aluminium, które szybko i równomiernie rozprowadza ciepło. Nadają się one również do stosowania na wszystkich rodzajach płyt grzewczych, w tym oczywiście na płytach indukcyjnych. Każdy, kto gotuje na indukcji, może cieszyć się z dodatkowej funkcji: specjalnie opracowana technologia indukcji radiacyjnej BALLARINI gwarantuje doskonałe przewodzenie ciepła, co zapewnia energooszczędne gotowanie. Niezwykle praktyczny jest również zintegrowany wskaźnik Thermopoint: po osiągnięciu idealnej temperatury do gotowania i smażenia zmienia on kolor na czerwony. Gdy ponownie zmieni kolor na zielony, naczynie jest wystarczająco chłodne, aby je wyczyścić lub podać do stołu.

Nie tylko Twoje wspaniałe gotowanie będzie wzbudzać zachwyt, ale również wygląd Twoich naczyń: zaprojektowane zostały one w Mediolanie przez duet Matteo Thun & Antonio Rodriguez i wyprodukowane we Włoszech.